Γεια σας. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω επεξεργασία βίντεο; Προς το παρών χρησιμοποιώ το Movie Maker των windows αλλά δεν έχει και πολλές δυνατότητες. Κάποια στιγμή είχα προσπαθήσει να δουλέψω με το Premiere αλλά μου φάνηκε πολύ δύσκολο. Γενικώς πολύ περίπλοκο. Εγώ θέλω να κάνω γενικώς τα βασικά. Εκτός από το να κόβω και να βάζω μουσική να μπορώ να βάλω μια φάσα με περιγραφή από κάτω ή το logo μου επάνω. Μια βοήθεια....
Γεια σου και καλώς ήλθες στο forum μας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Unlead Studio που είναι πολύ απλό. Στην ουσία σαν το movie maker με περισσότερες δυνατότητες. Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις το VideoPad Editor που πηγαίνει "πακέτο" με το Debut.
Ναι σωστό κι αυτό. Χμμ What about Avidemux? Αυτό είναι δωρεάν αλλά κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα αλλά για παράδειγμα ένα υπότιτλο ή το logo σου μπορείς να τα βάλεις οπότε υπόθέτω κάνει για την δουλειά σου. Πολύ απλό και στην χρήση του. Νομίζω το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν αλλάζει τον codec του βίντεο αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Για δες το και ενημερωσέ μας